Jeppo Biogas producerar växtkraft för gödselbruk

Gödselbruk

Den näringsrika, säkra och nästan luktfria Jeppo växtkraft kan man sprida ut på åkern som den är och den passar även för ekologiskt jordbruk!

Miljövänligt

I Jeppo växtkraft finns fosfor och kväve i löslig form så att växterna får näringsämnena genast i början av växtperioden. Utsköljningen av näringsämnen minskar då man inte behöver sprida gödsel mer än vad växten behöver.

Rent och säkert

Varje färdigt gödselparti hygieniseras genom värmebehandling där produkten hålls i 70 graders värme under en timme, vilket säkerställer att inga skadliga ämnen eller sjukdomar följer med i produkten. Tack vare uppvärmningen tar sig inte heller ogräset till åkern!

Leverans i god tid

Vi strävar efter att leverera gödsel till jordbrukarens bassäng innan början av den nya växtperioden. Vår produktion pågår året runt och gödselkunderna finns i många regioner. Gödseln transporteras vanligtvis till kundens bassäng med tankbilssläp.

Grannarna tackar

Konstgödsel som sprids ut på åkern förorsakar nämligen mindre luktproblem än rå gödsel!

Gödsel producerat vid Jeppo Biogas breds ut av en jordbrukare

Ta kontakt och beställ ett parti gödsel till den egna bassängen!

Kurt Stenvall
0400-266 318 / 06 7888 711

Varudeklarationer

VARUDEKLARATION 2024/2

Tidigare år:

Jeppo Växtkraft är ett gödselfabrikat som är godkänt av Finskt myndighet Livsmedelsverket och även med på sk. Ekoproduktionsmedellistan.